BriljantNet | Video - Animatie - Vormgeving

Video

Een beeld zegt meer dan duizend woorden: bij BriljantNet weten we daar alles van! Creatieve talenten binnen BriljantNet weten hoe een set in elkaar steekt en gaan met een frisse blik op zoek naar de mooiste shots. Onze getalenteerde cameramannen en –vrouwen creëren, bepakt en bezakt met een director’s chair, talloze video’s. Door de geschoten beelden op een logische manier achter elkaar te editen, krijg je een briljante video.

 

Zo doen wij het

Ons team bestaat uit cameramannen en -vrouwen, editors, vormgevers, animators en projectmanagers. Als erkend leerbedrijf werken wij veel samen met stagiair(e)s. Zij worden gekoppeld aan ervaren mediatijgers, waardoor een explosie aan creativiteit en innovatie ontstaat. Dit komt duidelijk naar voren tijdens het uitvoeren van opdrachten. Na de briefing gaat een geselecteerd team voor jou aan de slag: van een schets tot het maken van een gedetailleerd script, onze talenten produceren jouw visuele content geheel op maat.

 

In onze eigen beeldstudio is waar the magic happens. Tal van video-attributen worden gebruikt om jouw video vorm te geven en een uniek eindproduct af te leveren. Naast onze eigen studio zijn we ook te vinden op locatie bij de klant of op bijzondere plaatsen door heel Nederland. Zolang de gekozen filmset maar het juiste verhaalt vertelt!