BriljantNet | Video - Animatie - Vormgeving

Storytelling in beeld: animatiefilmpje maken

Animaties zien we overal om ons heen. Op televisie komen tal van animatiefilms voorbij en ook reclameboodschappen maken gretig gebruik van de kracht van animatie. Deze, op het eerste oog, eenvoudige video’s zijn doeltreffend, daadkrachtig én effectief. Heb jij een boodschap die je wilt overbrengen op je doelgroep, dan is visuele content hiervoor ideaal. Beeld blijft doorgaans beter hangen bij het publiek, waardoor animaties perfect zijn om je doelgroep te vangen en aan te sporen tot het gewenste resultaat. BriljantNet gaat graag voor je aan de slag met een animatiefilmpje maken!

 

Van ingenieus idee tot uniek eindproduct

Onze professionals werken samen met tal van leergierige stagiair(e)s die hun eigen innovatieve ideeën aandragen voor een uniek eindresultaat. Jouw project wordt aangepakt door een eigen team, dat begint met een brainstormsessie. Wat is het doel van je animatie, welke doelgroep moet er worden aangesproken en welke boodschap wil je overbrengen met beeld? Storytelling is een vak apart: creativiteit speelt hierin een belangrijke rol. Een animatiefilmpje maken doen wij dan ook geheel voor je op maat.

 

Elke animatie begint met het schrijven van een script. Onze studenten leggen laag na laag vast, van een enkele lijn tot een gedetailleerd beeld dat beweegt. Deze impressies worden bij elkaar gevoegd tot een samenspel ontstaat van kleur, licht en beweging. De kracht is om een animatie te laten aansluiten bij de huisstijl van jouw onderneming, uiteraard met een persoonlijke noot.

 

Meer weten over onze animators en hun originele concepten? BriljantNet vertelt je graag meer over animatie storytelling!