BriljantNet | Video - Animatie - Vormgeving

Stage zoeken

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage binnen een creatief en leerzaam bedrijf? Bij BriljantNet heten we graag uniek talent welkom! Overtuig jij ons met je kwaliteiten op het gebied van video, animatie en vormgeving en weet jij je talenten zo tentoon te stellen dat je opvalt tussen de menigte studenten die graag bij ons aan het werk gaat?

 

Stage zoeken in de creatieve sector

Een leuke en leerzame stageplek zoeken in de creatieve sector lijkt wellicht een moeilijke klus, maar niets is minder waar. Bij BriljantNet krijg je de kans om binnen jouw vakgebied je creativiteit te ontwikkelen en mee te werken aan eindproducten voor klanten. Dat niet alleen: wil je graag proeven van een andere tak binnen ons bedrijf? Wij moedigen je aan om je vooral niet te beperken en juist je ideeën te opperen binnen alle takken van BriljantNet. Ga je voor een uitdagende stage als teamleider, waarin je leiding hebt over een eigen team, kijk je verder dan de lijntjes als designer of zet je een stap uit je comfort zone door bezig te zijn met animaties? Van cameraman of –vrouw en editor tot conceptheld: een stage zoeken bij BriljantNet bied je volop kansen.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Stagelopen bij BriljantNet is veelzijdig en ontzettend leerzaam. Elke opdracht wordt aan een team gekoppeld, dat bestaat uit verschillende stagiair(e)s. Jouw dag begint met een bespreking van het project. Dit doe je met het hele team en één van onze professionals. Ga je de goede richting op, heb je vragen of gaat alles zoals gepland? Tijd om door te pakken en ideeën om te zetten tot concrete uitwerkingen. Of je nu in onze creatieve en kleurrijke ruimte aan het werk bent of samen met onze professionals op locatie shots maakt, bij BriljantNet ben je verzekerd van een ultieme stage-uitdaging!