Stagiaires gezocht!

Bij PEP begrijpen wij heel goed dat het opdoen van werkervaring én het opbouwen van een portfolio essentieel is in de creatieve sector. Daarom zijn we altijd op zoek naar creatieve talenten die gemotiveerd zijn om zichzelf nog verder te ontwikkelen.

In onze creatieve studio aan de Piushaven delen wij graag onze kennis en ervaring met de volgende generatie creatieve creators. We zitten hier met videomakers, fotografen, vormgevers, schrijvers, webbouwers, animators, marketeers en eigenlijk alles wat je kan bedenken bij elkaar. Als je stage gaat lopen bij ons kun je in al deze gebieden aan de slag. Je bent bij ons een volwaardig lid van het team.

Belangrijk om te weten is dat je bij ons de mogelijkheid hebt om kennis te maken met al de aspecten binnen het creatieve vak. Je krijgt de ruimte om je eigen competenties te ontwikkelen en om je eigen stageperiode vorm te geven.

Kijk hieronder snel bij onze stagevacatures. Mocht de juiste functie er voor jou niet tussen staan, mail dan gerust naar [email protected] of [email protected], we zijn namelijk altijd op zoek naar creatieve go-getters.