BriljantNet | Video - Animatie - Vormgeving

Een promotiefilm maken: beeld als krachtige tool

Waar woorden je overhalen tot actie, zorgen beelden juist voor een onuitwisbare indruk. Visuele content stimuleert, inspireert en motiveert, en dat in slechts luttele seconden. Wil jij een promotiefilm maken die overeenkomt met je eigen huisstijl en doelen, evenals je doelgroep op een creatieve manier aanspreekt? BriljantNet werkt samen met een groot team van professionals met een eigen expertise, aangevuld met tal van mbo- en hbo-studenten die vol enthousiasme aan de slag gaan met video, animatie en vormgeving.

 

Het vormgeven van beeld

Een promotiefilm maken begint met het uitwerken van een concept, waarin jouw wensen en onze ideeën centraal staan. Ga je voor een real life promotiefilm, dan filmen we op locatie, waar we onze studenten de kans geven zich te ontpoppen tot ware cameramannen- en vrouwen. In onze eigen opnamestudio leggen we de laatste hand aan eventuele extra’s, worden geluidsopnames toegevoegd en creëren we de juiste tekstuele content ter aanvulling van jouw boodschap.


Promotiefilms kunnen ook worden gerealiseerd in de vorm van een animatievideo: een korte, informatieve en overtuigende animatiefilm waarin binnen enkele minuten een boodschap wordt overgebracht. Stukje bij stukje worden de lagen van een animatie door onze animators samengevoegd tot een creatief geheel.

 

Een breed scala een diensten

BriljantNet heeft tal van cases gedaan voor uiteenlopende klanten en merken. Niet alleen voor een promotiefilm kun je bij ons terecht, ook voor andere creatieve video- en animatiebeelden ben je bij ons aan het juiste adres. Een combinatie van creatieve denkkracht en een flinke dosis flexibiliteit: dat is BriljantNet! Mogen wij jou ook inspireren?