BriljantNet | Video - Animatie - Vormgeving

Een creatief trio: video, animatie en vormgeving

Een film maken voor je onderneming, om producten tot in detail uit te lichten of een aftermovie te creëren na een groots evenement: zelf een film maken is niet voor iedereen weggelegd. Een movie creëren begint bij het maken van een script. Welke boodschap wil je overbrengen en wat is je doelgroep? De creatieve talenten van BriljantNet zijn gemotiveerd en gaan graag voor je aan de slag!

 

Inhouse opnamestudio voor beeld en geluid

BriljantNet doet er alles aan om jouw wensen om te zetten tot uniek eindproduct. Dit doen wij mede door ons team van talenten onder te dompelen in een creatieve omgeving, waarin ruimte, kleur en beeld samenkomen. Een vaste stroom van studenten zorgt ervoor dat elk project een nieuwe uitdaging vormt, en ook als zodanig wordt aangenomen.

 

In onze eigen opnamestudio worden videoproducties en geluidsopnamen gerealiseerd. Tal van faciliteiten, zoals een green screen, witte limbowand, vaste studiobelichting en een audio mengpaneel, zorgen voor een professionele en unieke opname.

 

Van concept tot digitaal meesterwerk

Zelf een film maken met eigen apparatuur: dat is wat onze professionals en mediatoppers-in-opleiding graag doen. Bepakt en bezakt met professionele opnameapparatuur schieten we de mooiste shots op locatie, of werken we eigen innovatieve ideeën uit in onze opnamestudio. Liever je boodschap overbrengen middels animatie? Ook dat kan! Bij BriljantNet wordt stap voor stap en laag na laag gecreëerd voor een creatieve en unieke oplossing. Laat jouw videoboodschap opvallen en zorg voor de juiste impact met BriljantNet.