BriljantNet | Video - Animatie - Vormgeving

Contact

BriljantNet

076-573 3452
info@briljantnet.nl

 

Terheijdenseweg 350
Gebouw 700
4826 AA Breda

 

Postbus 348
4870 AH Etten-Leur

 

 

Routebeschrijving per auto

Rotterdam/Antwerpen

Vanaf de A16, afrit 17 (Breda-Noord), volg de Backer en Ruebweg (later Crogtdijk) voor 3,4 KM en sla linksaf de Terheijdenseweg in. Bij het eerste stoplicht rechtsaf, volg de weg tot aan BriljantNet (terrein Radius College).

 

Utrecht/Tilburg

Vanaf de A27, afrit 16 (Breda-Noord). Ga via de Tilburgseweg de Nieuwe Kadijk op en volg deze voor 3,5 KM en sla rechtssaf de Terheijdenseweg in. Bij het eerste stoplicht rechtsaf, volg de weg tot aan BriljantNet (terrein Radius College).

 

 

Routebeschrijving per bus (OV)

Vanaf (NS) Station Breda, neem alle streekbussen die rechtstreeks naar bushalte Oude Baan, Breda gaan. Dit zijn bussen 117 (Fijnaart), 122 (Lage Zwaluwe), 123 (Raamsdonksveer) en 617 (Fijnaart).

Volg de weg langs de Intratuin en loop het terrein van het Radius College op, hier zit BriljantNet vooraan in een bijgebouw.

 

 

Routebeschrijving te voet/fiets

Vanuit de achterkant van (NS) Station Breda, volg de Terheijdenseweg voor 1,6 KM, dit is met stoplichten erbij zo'n 10 minuten lopen, goed te doen dus!

Volg de weg langs de Intratuin en loop het terrein van het Radius College op, hier zit BriljantNet vooraan in een bijgebouw.