BriljantNet | Video - Animatie - Vormgeving

Communiceren in beeld: video bewerken en produceren

Video, animatie en vormgeving: het zijn werelden waarin creativiteit en flexibiliteit een grote rol spelen. Letters en cijfers komen en gaan, maar beelden blijven bestaan. BriljantNet weet hier alles van en helpt je graag bij het vormgeven van beelden. Met een flexibel en enthousiast team van ervaren mediatijgers en fanatieke studenten draaien we onze hand niet om voor elke uitdaging op het gebied van video, animatie en vormgeving.

 

Van verrassend concept tot creatief eindproduct

In hartje Breda is BriljantNet gelegen op het terrein van het Radius College. Een eigen team van enthousiaste professionals wordt bijgestaan door een vaste stroom van studenten van uiteenlopende en aanverwante onderwijsinstellingen, zoals Avans Hogeschool, NHTV Breda, Fontys, Zoomvliet College, Florijn College, SintLucas, De Rooi Pannen, Grafisch Lyceum Rotterdam, Grafisch Lyceum Utrecht en het Koning Willem l College. Hierdoor ontstaat een unieke mix van ervaring en innovatie, iets dat je bij een traditioneel mediaproductiebedrijf niet tegenkomt.

 

Video bewerken en produceren

Van grote projecten tot kleine opdrachten: BriljantNet zet graag een gespecialiseerd team in voor jouw wensen. Heb je al ideeën omtrent een productvideo, kennisclip, aftermovie of bedrijfsfilm, dan werken we deze samen met je uit tot een uniek eindproduct. Een video bewerken en produceren doen we altijd op maat. Ben je blanco en heb je nog geen idee in gedachten? Geen nood: innovatieve concepten stromen dagelijks in overvloed uit onze talenten!