BriljantNet | Video - Animatie - Vormgeving

Bedrijfsvideo laten maken

Kort en krachtig: een bedrijfsvideo is dé manier om jouw onderneming in the spotlights te zetten. Deze eenvoudige, doch unieke, video laat in enkele minuten zien wie je bent, wat je doet en wat je voor anderen kunt betekenen. Een bedrijfsvideo is niet alleen ideaal voor op je website, maar kan ook een podium vinden op social media of als bedrijfspresentatie voor klanten. Wil jij een bedrijfsvideo laten maken, dan ben je bij BriljantNet aan het juiste adres!

 

Een combinatie van tijdloos talent en innovatieve ideeën

Als maatschappelijk betrokken organisatie werkt BriljantNet met een team van professionals en een grote groep mediatalenten op het gebied van video, animatie en vormgeving. Wil je een bedrijfsvideo laten maken, dan koppelen we een creatief team aan het project, dat bestaat uit projectmanagers, cameramannen- en vrouwen, editors, vormgevers en animators. Samen gaan onze talenten voor je aan de slag met een briefing, script en opnames.

 

Talloze opnamemogelijkheden

Beeld wordt moeiteloos gecombineerd met geluid. Wil je graag opnames op locatie gebruiken in jouw bedrijfsvideo, dan gaat ons team met je mee op pad om de beste shots vast te leggen. Ook in onze eigen opnamestudio hebben we tal van apparatuur om een eigen decor op te bouwen en jouw huisstijl vorm te geven. We geven al onze talenten een kans om hun innovatieve ideeën om te zetten tot uniek eindproduct: jouw bedrijfsvideo.

 

BriljantNet vertelt jouw verhaal, of dat nu in de vorm van een bedrijfsvideo is, als productvideo of als animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag!