BriljantNet | Video - Animatie - Vormgeving

Animatie

Weg met die saaie statische designs die helemaal niet meer van deze tijd zijn: een animatie video laten maken is een innovatieve manier om een product of merk te showen. Waarom dan? Mensen onthouden 68% meer van een videoboodschap dan van tekst. Kies voor dynamische design, zoals motion graphics, easy ease, lens flares en animaties.

 

Ingenieuze ideeën voor een unieke animatie

Ons team gaat graag aan de slag met animaties maken die passen bij de huisstijl en doelgroep. Bij BriljantNet werken stagair(e)s hand in hand samen met ervaren professionals om zo jouw animatiecreatie tot stand te brengen. Iedere ochtend worden projecten doorlopen en oplossingen aangedragen voor lastige vraagstukken om zo het juiste script te schrijven voor jouw animatie. Stap voor stap en laag na laag worden animaties gecreëerd.

 

Ben je zelf niet zeker van jouw ideeën? Geen probleem, onze animators hebben een overvloed aan originele concepten. We verrijken jouw bedrijf, website of social-mediapagina’s graag met commercials, compositing en video mapping. Van koeriersdiensten en overheidsinstanties tot bekende merken en zorginstellingen: onze talenten slagen er middels animatie storytelling in jouw boodschap doelgericht over te brengen!